Ποιοι είμαστε

               

Στη Νεμέα Κορινθίας με τη μεγάλη οινική παράδοση, λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού αμπέλου.

Οι αδερφοί Ζαχαριά με μακροχρόνια πείρα στο χώρο, είναι σε θέση να καλύψουν κάθε ανάγκη του αμπελουργού προσφέροντας υψηλής ποιότητας υποκείμενα σε μεγάλη ποικιλία. Η επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητες εγκατστάσεις για την παραγωγή, τη συντήρηση και τη ριζοβόληση των υποκειμένων, αλλά κυρίως είναι σε θέση να προσφέρει την κατάλληλη υμβουλευτική υποστήριξη για τη σωστή καλλιέργεια και ανάπτυξη των υποκειμένων που προμηθεύει.

Οι αδερφοί Ζαχαριά είναι κοντά στον αμπελουργό πριν αλλά και μετά την πώληση, προσφέροντας με την εμπειρία τους και την παρακολούθηση της εγχώριας και διεθνούς αγοράς συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου υποκειμένου, ποικιλίας, και του τρόπου φυτέματος, σύμφωνα πάντα με τις ειδικές κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες της περιοχής του αμπελώνα. Έτσι διασφαλίζεται η σωστή ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της ποικιλίας θωρακίζοντας την επένδυση του αμπελουργού.